Műsorarchívum

 

VándorLáss EST - Vajon mennyire környezetromboló az Instagram?

Helyszínen
előadás | beszélgetés
2020-09-24-vandorlass
Dátum: : 2020. szeptember 24., csütörtök 19:00

A közösségi háló, a közösségi média ugyancsak messzemenő hatásairól szinte naponta jelennek meg tanulmányok, és szilárdnak hitt viselkedési formák, kommunikációs trendek, reklámok, utazási szokások, üzleti modellek, - és sorolhatnánk a példákat-, változnak alig követhető gyorsasággal.
Nyilvánvalóan senki sem gondolhatta, hogy a közösségi oldalak majd pont a turizmusra, utazásra nem lesznek hatással, de az talán csak keveseknek jutott eszébe, hogy éppen azok a természeti szépségek lehetnek ennek a legfőbb áldozatai, amiknek a különlegességét az adja, hogy érintetlenek.
És talán arra sem, hogy az éttermek és kávézók már nem azt tartják majd elsődleges szempontnak, hogy jót lehessen náluk enni és inni, hanem hogy az ételek jól nézzenek ki, és maga a hely berendezése is olyan legyen, hogy leginkább fotózkodni járjanak oda az emberek.
Ma azt vizsgáljuk majd, hogy néhány jól sikerült fotó miképpen fordította fel gyökerestül egy-egy közösség életét, illetve mennyiben felelősek az "influencerek" néhány természeti csoda, akár szó szerinti, lerombolásáért.

Házigazda: Kozmér Katalin
Előadó: Kovács-Kovi-Zoltán a VándorLáss egyik alapítója, túravezető, buddhista tanító

Az élmény, a tapasztalás megragadhatatlan, de valódi...

 

Jegyek:
helyszínen váltható
Jegyárak:
Tetszőleges felajánlás
Városi Hivatal dstv hu uj Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség