Műsorajánló

 

HOBO - Kopaszkutya koncert

Jegyek kaphatók
koncert | zene | tánc
2024-05-16-kopaszkutya
Dátum: : 2024. május 16., csütörtök 19:00

Venue: színházterem

Még mindig nagyot szól a KOPASZKUTYA. „Le kell menni kutyába! Légy a kutyák királya, ne királyok kutyája! ” – a sosem volt Kopasz Kutya zenekar története a nagyon is hús-vér Hobóval és az éppen aktuális zenekarával a koncerttermekben is örök és elpusztíthatatlan.

A Szomjas György rendezésében 1981-ben elkészített nagyhatású kultikus koncertfilm,ahogy maga a koncert is egy darabka rocktörténelem, a '80-as évek életérzésének tökéletes lenyomata.

A film és a koncert is a jellemzően a rossz anyagi körülmények között élő, külvárosi, lődörgő fiatalok helyzetének a szőnyeg alá söprésére figyelmeztet., akiknek a létezéséről a Kádár-korszak politikai vezetése nem is nagyon akart tudomást venni.

A '80-as évek elején ezeknek a reményt vesztett fiataloknak szóltak a hazai zeneiparban lépten-nyomon ellehetetlenített, a színpadon mégis tüntetően hosszú hajjal és bőrdzsekiben feszítő, a szabadság szeléről éneklő „fekete bárányok˝ dalai, akiknek a Hobo Blues Band és a P. Mobil mellett a Beatrice volt a harmadik emblematikus tagja.

A napjainkban immár 79 éves Földes László, HOBO, Kossuth díjas magyar blues énekes, dalszerző, előadóművész, a Hobo Blues Band alapítója és énekese és együttese május 16.-án, csütörtökön ismét bebizonyítja, hogy a rock örök és elpusztíthatatlan!

A '80-as évek ugyan már elmúltak, de itt maradtak nekünk a Kopaszkutya örökzöld blues- és rock slágerei, amelyek 43 év távlatából is mind-mind fülbemászó dalok.

A koncert felejthetetlen élmény, a tisztelt érdeklődőknek jó szórakozást kívánunk!

ticket HU

 

Telefon:
+421 31 590 08 13, +421 919 355 319
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jegyek:
vásárolható
Jegyárak:
25 €
Városi Hivatal dstv hu uj Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség