45 éves lesz a Csaplár - Felhívás

A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ 2022-ben ünnepli fenállásának 45. évfordulóját.

Ebből az alkalomból szeretnénk megszólítani minden látogatónkat, volt és jelenlegi kollégát – legyen az külső vagy állandó munkatárs, fotós, műszaki munkatárs – , hogy amennyiben rendelkezik valamilyen archív anyaggal (fénykép, plakát, hangfelvétel, oklevél, újságcikk, díj, ajándéktárgy, egyéb), szíveskedjék azt rendelkezésünkre bocsátani.

A CsaplárKult csapata szeretné digitalizálni ezeket az anyagokat, melyeket azután a Csaplárkult 45 ünnepségsorozat kiadványaiban, kiállításán, honlapján, stb. használna fel (a digitalizálás után természetesen visszaszolgáltatjuk azt a tulajdonosának).

Az archív anyagot leadhatják személyesen a szokott munkaidőben Jarábik Imrének – 1. emelet 115-ös iroda, telefonszám: 031 590 08 05, vagy nyitvatartási idő alatt a Csaplár Benedek VMK portáján is. Az átadott dokumentumokról, tárgyakról átvételi elismervényt állítunk ki.

A már digitalizált fotókat, dokumentumokat e-mailen is küldhetik a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Legyen részese Ön is a jubileumi ünnepségsorozatnak! Az adatszolgáltatók közt egy 50 eurós ajándékutalványt sorsolunk ki, mely a Csaplár tetszőleges előadására használható fel.

Minden egyes anyagért hálás köszönet! Ünnepeljünk együtt!

Üdvözlettel:
A CsaplárKult csapata

Városi Hivatal Városi Televízió Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség