Gyermekrajz-pályázat

Legkedvesebb élményem a Csaplár Benedek VMK-ban

Kedves Gyerekek és Tisztelt Szülők! A Dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK gyermekrajz-pályázatot hirdet a legkedvesebb kulturális élményem témakörben.

Számtalan családi koncert, bábos előadás, mesejáték, ifjúsági színházi előadás, családi nap és játszóház zajlott a művelődési ház falai között.  Amennyiben van felejthetetlen élményed, amit óvodai csoporttal, iskolai osztálytársaiddal vagy a szüleiddel éltél át és szívesen emlékszel rá, kérünk ragadj ceruzát, ecsetet és alkoss! A technika és a méret szabadon választható.

Három kategóriában várjuk az alkotásokat:

  1. kategória - óvodás korosztály
  2. kategória - az alapiskolák alsó tagozatos tanulói
  3. kategória - az alapiskolák felső tagozatos tanulói

Az alkotásokat 2021. május 31-ig várjuk a Csaplár Benedek VMK, Bartók Bála sétány 788/1, 929 01 Dunaszerdahely címre postai úton vagy személyesen munkanapokon 9,00 és 12,00 között a portán. Kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, címét. A beérkezett pályázati alkotásokat zsűri bírálja majd el. Az érvényben lévő rendelkezések szerint döntünk arról, hogy a kiállítás milyen formában fog zajlani (online vagy nyilvános a CSB VMK épületében).

Kérjük és egyben megköszönjük a szülők támogatását, hogy bátorítsák, ösztönözzék gyermekeiket, és segítsék az alkotások eljuttatását. Alkotói kedvvel teli, szép tavaszt kívánunk!

A Dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK csapata

Városi Hivatal Városi Televízió Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség